sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Naapurin tyttö

Tänään kävimme naapurissa, jossa meitä odotti Sissi-koira. Olimme sopineet naapurien kanssa, että pääsisimme Justuksen kanssa tutustumaan heidän koiriinsa. Naapurissamme asustaa kaksi border
collieta, Sissi ja Sulo. 

 

Justus pääsi tekemään tuttavuutta Sissin kanssa. Aluksi poitsu lähinnä pelkäsi isompaa koiraa, mutta vähitellen uskaltautui haistelemaan tätä lähempää. Hetken kuluttua koirat jo innolla leikkivät ympäri pihaa.
Koirat viihtyivät toistensa seurassa hyvin, vaikka koko ero olikin melkoinen. Sovimme jo naapurien kanssa uudesta tapaamisesta, jotta koirat eivät pääse unohtamaan toisiaan. Kun Justus kasvaa isommaksi, saa hän naapurista mainioita leikki-kavereita!


Sissi on jo aikuinen koira, mutta se suhtautui erittäin hyvin pentuumme. Sissillä on ollut omiakin pentuja, joten se tietää miten pikkuisia tulee kohdella.
Justus on tavannut viime päivinä muutamia muitakin koiria. Poitsu on ollut melko arka toisten koirien kanssa, mutta onhan se ihan hyväkin suhtautua varauksella uusiin tuttavuuksiin. Varmaan rohkeuttakin tulee lisää kun vähän kasvaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti