tiistai 9. kesäkuuta 2015

Ulkoiluista

Ulkoilu on Justuksen lempi puuhaa heti nukkumisen jälkeen. Ollaan vietetty suuri osa päivistämme pihalla. 
Justukselle rakennettiin takapihalle suuri aitaus, jossa ollaan temppuiltu ja leikitty pallolla. Osaa poitsu jo olla vapaana ilman aitaustakin, mutta temppuilussa aidattu alue on parempi, ettei se lähde kauemmas huitelemaan.

Pallon perässä Justus juoksee aina yhtä innokkaasti. Takaisin se ei osaa vielä palloa tuoda, mutta eiköhän se senkin ajan kanssa opi.
Ollaan treenattu erilaisia temppuja. Poitsu osaa jo juosta rinnalla nätisti, jonka jälkeen pysähdytään, istutaan ja annetaan tassua. Sarjan jälkeen odottaa aina pieni herkkupala kiitokseksi onnistuneesta suorituksesta.


Justus on kokeillut jo vanteen läpi hyppäämistä, sekä matalien esteiden yli hyppyjä. Nekin sujuu herkkupalan kanssa jo varsin hyvin. Välillä poitsu jää jyrsimään estettä, mutta onhan se ymmärrettävää pikku-pennulta.
Kävelyillä ollaan käyty omalla pihalla niin hihnan kanssa, kun ilmankin. Toistaiseksi Justus ei ole karkuun lähtenyt, vaikka naapurissa onkin muita koiria. Taitaa pentua vähän pelottaa, mikä on ihan hyvä, ettei tarvitse kulkea koko aikaa hihnassa.


P.S. Kuten kuvista voi huomata, emme ole unohtaneet myöskään lekottelua ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti