maanantai 23. toukokuuta 2016

Mitäs me?

En ole yli viikkoon kirjoitellut blogiin mitään. Nyt on vihdoin aika katkaista hiljaisuus ja tulla kertomaan kuulumisiamme. Lähi päivinä tulen myös tekemään postauksen uudesta agility-radastamme, joka on saanut päivitystä uusien esteiden muodossa.


Justus voi hyvin. Se on nauttinut kesäisestä säästä ottamalla kaiken irti auringossa loikoilusta. Lenkkeilykin on maistunut, vaikka välillä on tainnut olla aikamoisen kuuma. Trimmasin herran viikonloppuna, jotta sen olisi vähän helpompi olla, sillä parina päivänä mittari on näyttänyt +25 astetta.


Sain tosiaan Justuksen tassutkin trimmattua, kun äitini piteli poikaa kiinni. Aikamoista taistelua tassujen trimmaus kiinnipidosta huolimatta oli.  Nyt ainakin näyttää siltä, ettei Justuksella ole ihan niin kuuma kun pidemmällä turkilla. Olen tietysti muistanut pitää sille aina vesikuppia pihallakin, ettei jano pääse yllättämään.


Koulua on enää koeviikon verran jäljellä, jonka jälkeen suuntaan kesätöihin. Justuksen elämään loman alkaminen ei juurikaan vaikuta. Vasta heinäkuussa pääsen lomailemaan, eikä herran tarvitse viettää niin paljoa aikaa kodinhoitohuoneessa. Vaikka välillä tuntuu, että päivällä lepäily tekee sille ihan hyvää. Viikonloppuisin kun se ei malta nukkua ja on todella väsyneen oloinen sitten illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti