keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Siskon hoivissa

On vierähtänyt jo yli kuukausi siitä, kun viimeksi päivitin blogia. Aiheet on olleet aika vähissä ja kesätöiden vuoksi olen ollut melko kiireinen. Blogin ääreen palaamisen kynnys aina vaan kasvaa, mitä kauemmin antaa asian olla. Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kertoa vähän kuulumisia.


Palasin tänään kymmenen päivän reissulta Espanjasta. Justus oli isosiskoni hoivissa tai oikeastaan isosiskoni kävi kotonamme hoitamassa Justusta. Tämä oli melko toimiva ratkaisu, koska pelkäsin, miten herra pärjäisi uudessa ympäristössä yksin.  Nyt Justuksen ei siis tarvinnut liikkua talostamme lenkki-maisemia pidemmälle.

Siskoni kertoi Justuksen olleeen hieman levoton. Poika oli ulvonut yöllä ja pissinyt sisälle. Lisäksi parit kengät olivat saaneet kyytiä, mutta muuten reilun viikon lomailu sujui hyvin. Tänään astuessani ovesta sisälle herra pissasi välittömästi valtavat ilopissat jaloilleni. Hännän heilutuksesta ei meinannut tulla loppua varsinkaan, kun päätin viedä sen heti kunnon lenkille.


Nyt poitsu nukkuu tyytyväisenä sängylläni. Aina kun vilkaisen sen suuntaan, alkaa häntä takoa välittömästi lattiaa. Taisi herralla olla aika ikävä- ja olihan minullakin sitä. Ostin sille tuliaiseksi koirien pelastusjärjestön järjestämästä tapahtumasta Hessu Hopo-vinkulelun. Justus on kulkenut koko illan ympäri taloa ylpeänä uusi lelu suussa. Toivotaan, että tänä yönä unikin maistuu paremmin.

2 kommenttia:

  1. Voi Justusta, olet sille tosi tärkeä! Toivottavasti teidän reissu sujui hyvin :) olisi kiva nähdä taas pian, nyt on vaan ollut paljon kaikkea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu meni ihan hyvin :-) Ollaan yhteyksissä, mustakin olisi kiva nähdä!

      Poista