sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Uusi häkki

Ostin Justukselle oikeastaan jo toukokuussa uuden matkustishäkin. En tuolloin kerinnyt tai muistanut kertoa siitä täällä blogissa, joten saatte lukea häkistä näin jälkikäteen. 

Olin jo ehtinyt ostaa yhden yksilön ennen tätä, mutta se osoittautui aivan liian suureksi, eikä mahtunut autoomme. Päätin myydä tuon suuren version ja mennä kauppaan ostamaan uuden. Ostin sitten kevythäkin kun se oli alennuksessa, mutta kotiin mennessäni huomasin, ettei Justus mahtunutkaan sinne sisälle. Jouduin taas palauttamaan ostokseni.


Kyllästyneenä päätin, etten osta enää yhtään häkkiä ilman, että minulla on Justus mukana kaupassa. Päätökseni ei pitänytkään, sillä heti piipahtaessani eläinkaupassa mukaani tarttui kuvassa oleva uutukainen. Hinta oli noin neljäkymmentä euroa, koko on juuri sopiva ja häkki vaikuttaa erittäin kestävältä. Ostin häkin Tampereen Lielahdesta Kenneltarvike Teemeristä.


Häkin ovi on varustettu laadukkaalla sulkija-järjestelmällä, joka vaikutti paljon käytännöllisemmältä kuin käännettävät kiinnittimet. Lisäksi häkin saa ottaa myös lentokoneeseen, vaikka tuskin olemme ihan heti sinne menossa. Ostin lisäksi automme ikkunaan "Koira kyydissä" kyltin. Olen itse ajellut viime aikoina aiempaa enemmän ja Justuskin on päässyt nauttimaan uudesta häkistään takapenkillä.

2 kommenttia:

  1. Mainio juttu, että sopiva matkahäkki löytyi viimein! Vois kyllä itekin hankkia jonkin tuommoisen kivan kyltin :) Tai ehkä ootan, että joskus hamassa tulevaisuudessa saan oman auton ja teen siitä sitten kunnon koirakaaran :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nyt on hyvä matkustaa! Itsekkin mietin, että odottaisinko oman auton ostoa tuon kyltin kanssa, mutta voihan sen aina sitten siirtää jos joskus saan auton hankittua :-)

      Poista