lauantai 7. marraskuuta 2015

Tavallinen päivä

Millainen on meidän tavallinen päivämme? Arkena Justus herää samoihin aikoihin kuin minä. Annan sille ruuan samalla, kun teen itselleni aamupalaa. Sen jälkeen päästän poitsun pihalle. Siellä se osaa olla itsekseen ilman hihnaa- mikä on kyllä kätevää varsinkin kiireisinä aamuina. Kun lähden kouluun suljen Justuksen kodinhoito-huoneeseen. Siellä se viettää päivänsä nukkuen ja luuta jyrsien.


Kun iltapäivällä tulen taas kotiin, ryntää Justus suoraa tietä ulos. Poika osaa jo pidätellä koko päivän hienosti, joten kiire tarpeille on jo iltapäivällä suuri. Viiden aikoihin annan Justukselle toisen kerran ruokaa. Syötyämme lähdemme usein käymään lenkillä. Nyt syysiltojen pimennyttyä ei enää tee mieli olla yhtä paljon ulkona, mutta pyrimme kuitenkin ulkoilemaan ainakin vähän joka päivä.


Loppu ilta kuluukin usein sisällä touhuten. Justus leikkii omilla leluillaan rapsutus-tuokioiden välillä. Nukkumaan poika malttaa käydä suljettuani huoneeni oven. Itse jatkan vielä puuhastelua, mutta Justus vaipuu uneen usein jo kymmenen maissa. Makeasti sillä uni maittaakin aamuun asti.

2 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus! :) Mullakin on itse asiassa samantyyppinen postaus luonnoksissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit :-) Olisi kiva lukea sun ja Mimosan päivästä!

      Poista