lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulu lähestyy

Jouluun on enää neljä päivää. Tuntuu ihan uskomattomalta, kun ulkona sataa vettä, enkä ole edes aloittanut joululaulujen kuuntelemista. Justukselle joulu on ensimmäinen. Odotan innolla, että poika pääsee repimään paketteja auki ja haukkumaan joulupukkia.


Vanha koirani nukkui jouluyön uunin edessä kuolaten uunissa paistuvaa kinkkua. Justuksesta voisi olettaa ihan samaa. Toivotaan, ettei se polta kuonoaan uunipeltiin, jos kinkun haju kiehtoo liikaa. Ehkä pidän sen suosiolla huoneessani koko yön ;-)


Olen suunnitellut, että ainakin joulu-aterian ja lahjojen avaamisen ajan poitsu saa katsella tapahtumia uudesta häkistään. Muuten ruuan tuoksu saattaa kiehtoa vähän liikaa ja ruuat kadota pöydästä ja muidenkin kun pojan omat lahjat saattaa päätyä riekaleiksi.

4 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia! Mimosakin tulee tänä jouluna todennäköisesti näkemään joulupukin, kun mennään iskälle. Luulen kanssa, että koirulini ottaa pukin vastaan haukkukonsertilla - sen verran kummallinen vieras pukki on :D . Ajattelinkin pitää Mimosaa sylissä ainakin alussa pukin saapuessa, joilloin koiruus saa rauhassa tarkkailla kummalista vierasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti kaikkia koiria joulupukki jännittää. Justus haukkuu tavallisiakin vieraita, niin saati jos vieras on joulupukki :-D

      Poista
  2. Ojj kinkku on kyllä jokaisen koiran suosikki ;) Meillä Roope karttaa joulupukkia kunnes saa omat lahjansa kuusen alle ja alkaa pakettien tuhoaminen. Hauskoja kuvia!

    VastaaPoista