lauantai 6. helmikuuta 2016

Justuksen pesä

Justus nukkuu suurimman osan yöstä huoneessani. Haluan hieman esitellä huonettani, eli Justuksen pesää. Justuksen lisäksi huoneessa asustaa kaloja. Kaloista poitsu ei ole juuri lainkaan kiinnostunut, vaikka aluksi pelkäsinkin, että miten kalojen kanssa tulee käymään.


Justuksen sänky sijaitsee oman sänkyni jalkopäässä. Justuksella on musta, nahkainen koiransänky, jonka olen ostanut Mustista ja Mirristä. Sängyn päälle suojaksi olen laittanut Jyskistä ostamani WC-maton. Matto suojaa helposti rikkoutuvaa nahkaa ja samalla on Justukselle mukavampi alusta nukkua.


Sänky on jo jyrsitty ihan pilalle, mutta tuo WC-matto myös peittää jyrsittyjä reunoja. Ostin sängyn vasta muutama kuukausi sitten, mutta Justus heti innoissaan söi reikiä sen nahkapintaan. Maton lisäksi sängyllä on tassu-viltti, jota käytän myös reissuilla makuualustana.


Suurimman osan yöstä poitsu nukkuu omassa sängyssään, mutta välillä kuulen, kuinka se siirtyy karvaiselle matolleni nukkumaan. Karvamatto onkin kuin toinen suuri sänky, sillä pojan omassa sängyssä on aivan samanlaista karvaa WC-maton muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti