torstai 17. maaliskuuta 2016

Greetings

Ostin Justukselle tänään luun, joka on lähes yhtä suuri kuin poika itse. Tuntuu vaan, että se syö tavallisen kokoiset luut alle kymmenessä minuutissa. Toivottavasti suurempi luu kestää edes pari päivää. Kovasti herra alkoikin jo jyrsiä sitä, vaikka hädin tuskin jaksoi kantaa L-kokoisille koirille tarkoitettua luutaan.


Laitoin Tori.fi sivustolle myyntiin Justuksen häkin. Jos jollakin on tarvetta häkille, voi ottaa minuun yhteyttä. Häkki oli poitsulle vähän turhan suuri, eikä edes mahtunut kunnolla pieneen autoomme. Jos siis omistat suuren auton ja koiran, niin lähes käyttämätön häkki olisi tarjolla! Hinnaksi laitoin kolmekymmentä euroa, koska häkki ei ole ollut kertaakaan käytössä.


Ylihuomenna tosiaan juhlitaan Justuksen synttäreitä. Olen jo valmistellut synttärikakun. Laitan sitten viikonloppuna kuvia sankarista. Lahjaksi herra saa ainakin uuden nimikyltin kaulapantaansa, koska edellinen tippui jonnekkin ja katosi. Toivottavasti tällä kertaa kyltti pysyy paremmin kiinni. Lisäksi ajattelin ostaa Justukselle jonkin uuden lelun tai herkun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti