maanantai 28. maaliskuuta 2016

Baanat kutsuu

Sain Justuksen häkin myytyä Tori.fi sivustolla. Nyt olen alkanut etsiä uutta, hieman pienempää versiota kevythäkistä. Kun alan itse ajaa autoa, tarvitsen herralle kunnon häkin, ettei se ajelehdi autossa miten sattuu. Itselläni oli inssi viime viikolla, mutta en päässyt ekalla kerralla läpi. Saa nähdä miten käy toisella yrityksellä perjantaina.


On mahtavaa päästä sitten ajelemaan ilman, että joku on aina kuskaamassa. Pääsen huristelemaan esimerkiksi agility-treeneihin Justuksen kanssa. Olen miettinyt, että jos ostaisin Koirakoutsi-areenalle kuukausikortin, niin voisimme alkaa poitsun kanssa treenaamaan enemmän kun kerran viikossa. Nykyinen kerran viikossa tuntuu aika vähäiseltä, varsinkin, kun treeni aikaa jää vaan noin vartti koirakkoa kohden.


En ilmottautunut agility-ryhmäämme kesäkaudeksi, koska ajattelin, että voimme hyvin treenata omalla pihallamme. Tietysti hallilla on kunnon välineet ja opetus, mutta en halua suunnitella kesälomaani aina sen mukaan, että täytyy olla kotona treenipäivänä. Yksi treenikerta kun maksaa sen 15 euroa. Kuukausikortti voisi olla hyvä jo kesäksi, niin pääsisi treenailemaan sillon kun itselle parhaiten sopii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti