sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Hur mår Justus?

Blogissa on ollut pari päivää hiljaiseloa leiriviikonloppuni vuoksi. Justus sai viettää muutaman päivän kotona porukoitteni kanssa. Äiti, isä ja siskoni pitivät siitä hyvää huolta.
Tänään saavuttuani kotiin poitsu sai valtavan hepulin. Ilopissit rosikuivat ympäri lattioita, eikä Justus meinannut rauhoittua millään. Lopulta se nukahti syvään uneen omaan sänkyynsä. Tänä yönä meitä molempia nukuttaa varmasti hyvin!


Koulu alkaa pian, joten olen alkanut totuttaa Justusta olemaan yksin kotona. Harjoittelu on edennyt mallikkaasti. Justus on ollut muutamia tunteja yksin kauppareissujeni ajan. Enää ei kuulu ulvontaa, eikä paikkojakaan ole toistaiseksi rikottu. Pyrin laittamaan sen päivittäin pariksi tunniksi yksin suljettuun huoneeseen, jotta se tottuu yksinoloon ennen koulun alkua. Vähän jännittää miten poika pärjää pitkät päivät ihan yksin.

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi, jota on ilo lueskella! Itsekin omistan kaksi Amerikancockespanielia joista toinen, Messi, on syntynyt 6.03.2015, eli aikalailla Justuksen ikäinen.:) Yritän aloitella blogin kirjoittamista, ja olisin tosi kiitollinen, jos kävisit kurkkaamassa ?:) http://amerikanfairytale.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käyn lukemassa sun blogia :-) ihanaa kun löytyy saman rotuisista kertovia blogeja!

      Poista