torstai 30. heinäkuuta 2015

Uusia esteitä

Löysin kirpputorilta Royal Caninin agility putki-esteen. Hintaa löytyi vain kuusi euroa. Putki oli täysin ehjä ja vaikutti ihan käyttämättömältä. Mukana oli myös suojapussi, johon putken saa kätevästi taiteltua.


Testasimme tänään Justuksen kanssa putkea. Läpi meno onnistuu jo hienosti. Emme edes joutuneet harjoittelemaan, koska poitsu tajusi heti mitä pitää tehdä. Nyt putki on osana rataamme ja poitsu suoriutuu siitä yhtä hyvin kuin muistakin esteistä.


Justuksesta huomaa miten se nauttii vauhdikkaasta tekemisestä. Se odottaa silmät kiiltäen milloin lähdetään juoksemaan rataa uudestaan. Olen pyrkinyt tekemään harjoittelusta leikinomaista, jotta se olisi pennusta hauskaa. Häntä ja korvat ainakin heiluvat harjoitellessa :-)

2 kommenttia:

  1. Koiran kanssa puuhailu on kyllä parasta, varsinkin kun itse huomaa miten koira siitä nauttii :) Tosi hyvä löytö toi putki, kaupassa agilityesteet kun tuppaa olemaan aika kalliita...Millaista rataa muuten menette Justuksen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Olen rakentanut omaan pihaan radan jossa on siltaeste (sellainen A:n muotoinen), tavallinen rimaeste, putki ja koroke (jonka olen tehnyt kahdesta korista). Eli ei se ole mikään virallinen rata vaan ihan itse kehitelty :-)

      Poista