maanantai 13. heinäkuuta 2015

Mitä Justus syö?


Annan Justukselle kahdesti päivässä Pure natural-penturuokaa. Pure naturalista saat lisää tietoa tästä. Poitsun kasvattaja oli käyttänyt kyseistä ruokaa ja suositteli, että jatkaisin samalla tyylillä jonkin aikaa. Pure natural on sopinut Justuksen vatsalle hyvin. Se on koirien täysravinto, eli siinä on oikeassa suhteessa kaikki tarvittavat ravintoaineet.


Tällä hetkellä annan 3dl kahdesti päivässä. Justuksen paino oli kehittynyt reippaasti, joten eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti lisäsin ruuan määrää. Luultavasti jatkan Pure naturalin käyttöä, koska se on sopinut poistulle niin hyvin. Välillä annan Justukselle ruuan päälle kotiruuan jämiä, kuten kurkkua tai lihaa. Kaikki ruoka maistuu erinomaisesti!


Justus tietää jo, että kun laitetaan pipo päähän on ruoka-aika. Poitsu käyttää säärystimen muotoista pipoa ruokaillessa, jotta korvat pysyvät puhtaana :-)

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että Justukselle on löytynyt sopiva ruoka noin helposti :) Mimosakin syö edelleen kasvattajan suosittelemaa merkkiä, Acanaa, koska se on sopinut koirulille hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvattaja yleensä tietää aika hyvin, että mikä ruoka rodulle sopii. Hyvä kun Mimosallekkin on löytynyt sopiva merkki :-)

      Poista