keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Syksyä odotellessa

Jipii, ilmoitin Justuksen syksyllä alkavaan agility-ryhmään. Kyseessä on Tähtitekniikan järjestämä tavoitteellisten pentujen-ryhmä. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa tunnin kerrallaan koko syyskauden ajan. Kaiken lisäksi kurssi järjestetään omalla paikkakunnallani, joten matkoihin ei tarvitse käyttää aikaa. Paikkakunnallani on lämmitetty koirahalli, jossa pystyy harjoittelemaan talvellakin.

 
Kurssilla käydään läpi agilityn pohjataitoja pennuille sopivalla tavalla. Ryhmän nimi on tavoitteelliset pennut, koska harjoittelu on tavallista tavoitteellisempaa. Katsotaan miten innostumme harjoittelusta ja mihin Justuksesta on agility-koirana. En halua asettaa turhia vaatimuksia. Pääasia, että meillä on hauskaa yhdessä. Olen ihan innoissani :-)

4 kommenttia:

  1. Ihana koira tuo Justus! Toivotaan, että agility olisi se teidän juttu, varmasti kivaa:) Ihan mielenkiinnosta kyselen; miten keksit blogisi nimen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan :-) Blogin nimi tuli vaan mieleeni sattumalta. Pure jenkki tarkoittaa blogin nimessä aitoa jenkkiä (Amerikan cockerspanieli). Ja kun sehän on myös purkka mainos, niin siitä se varmaan tuli mieleen :-)

      Poista
  2. Onpas Justus söpö! :> Tsemppiä agilityharrastukseen :)
    Sullakin oikein kiva blogi, liityin!

    VastaaPoista