maanantai 4. tammikuuta 2016

Lomafiiliksiä

Loma alkaa lähestyä loppuaan. Ajattelin kertoa hieman Justuksen lomasta ja siitä, mitä olemme puuhailleet. Suurimman osan ajasta olemme viettäneet kotona, eikä kovin kummoista kerrottavaa tällä kertaa ole. Pitkät metsälenkit ulkona ja joulun ihana tunnelma ovat kuitenkin tehneet lomastani lähes täydellisen.


Loman alettua valmistelimme joulua ankarasti siivouksen ja ruuanlaiton merkeissä. Joulua juhlittiin kotona ja Justus sai avattavakseen monta pakettia. Kinkkuakin poika sai maistettavakseen ja hyvin taisi maistua. Uusivuosi meni myös hyvin, eikä Justus edes haukkunut raketteja. Pelkäsin hieman etukäteen, kun olen lukenut useista sydänkohtauksen saaneista koiruuksista.


Joulun jälkeen olemme lenkkeillet raikkaassa ulkoilmassa päivittäin. Muutaman kerran olemme treenanneet omassa pihassa agilityä. Onneksi viikon päästä pääsemme taas ohjattuihin harjoituksiin.
Eilen olimme Merin kanssa Kaupin urheilupuistossa koirien kanssa. Justus ja Mimosa tulivat hyvin toimeen ja minullakin oli hauskaa :-)

2 kommenttia: