sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Mitä Justus nykyään syö?

Kirjoitin viimeksi Justuksen ruokailusta kesällä. Nyt on poitsu on kasvanut jo lähes aikuiseksi koiraksi, joten ruokailuihinkin on tullut vähän muutosta. Olen pitäytynyt samassa ruoka-merkissä, sillä se tuntuu sopivan Justuksen vatsalle parhaiten.


Tein yhden ruoka-kokeilun syksyllä, mutta se osoittautui huonoksi. Justus ripuloi, eikä ruoka tuntunut maistuvan. Päädyin siis siirtymään takaisin vanhaan Pure naturaliin. Aiemmin olen antanut Justukselle Pure natural Puppy -ruokaa. Loppu syksystä siirryin kuitenkin aikuisten versioon kyseisestä sapuskasta.


Pure natural Adult Mediumin lisäksi poitsu saa lähes joka päivä kuppiinsa jotain ekstraa, kuten juustoa, kurkkua tai ruuan tähteitä. En ole toistaiseksi vähentänyt esimerkiksi koulutusnamien määrää tavallisesen ruuan määrästä, vaikka jossain niin suositellaan. Justuksen ruokahalu on kovin suuri, joten tuntuisi typerältä kituuttaa sitä nälässä.


Viimeisessä kuvassa on pojan ruokakuppi, annestelukuppi ja pipo. Pipoa käytämme edelleen ruokailujen aikana, vaikka nyt korvat ovatkin trimmatut, eivätkä ui niin helposti ruuassa. Pipo on kuitenkin kätevä luppakorvien puhtaana pysymisen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti