maanantai 18. tammikuuta 2016

Uusi ystävä

Meri ja hänen koiransa Mimosa vierailivat meillä sunnuntaina. Justus pääsi leikkimään Mimosan kanssa vihdoin kunnolla, sillä viimeksi Kaupin urheilupuistossa hihnat tuppasivat menemään solmuun koirien tutustuessa.


Mimosa on länsigöötanmaanpystykorva tyttö. Justus ja Mimosa ovat melkein täysin saman kokoisia, joten leikkiminen sujui koon puolesta erinomaisesti. Muutenkin kaksikko tuntui viihtyvän keskenään.


Kävimme metsässä lenkillä, jossa koirat saivat juosta vapaina. Kaksikko juoksenteli polulla kilpaa lumen pöllytessä ympärillä. Lenkin jälkeen annoimme koirien jatkaa leikkejään pihassamme. Ne painivat ja jahtasivat toisiaan ihan innoissaan.


Kävimme vielä sisällä, eikä Justus tuntunut olevan yhtään pahoillaan toisen koiran tulemisesta omalle reviirille. Olin ajatellut, että se haukkuisi ja yrittäisi puolustaa reviiriään, mutta päinvastoin koirat leikkivät ja halailivat toisiaan oikein ystävällisesti.


Justuksella ei ole kauheasti koira-kavereita, joten on tosi hyvä, että poika pääsee leikkimään Mimosan kanssa. Koirien leikit on kuitenkin aina koirien leikkejä, eikä ihminen osaa niitä korvata.

3 kommenttia:

  1. Koirilla näytti tosiaan olevan kivaa :) Mimosa oli kotona ihan väsynyt mutta illalla tokossa vauhtia taas riitti :D

    Mainitsin myös Mimosan ja Justuksen tapaamisesta blogissani ja laitoin linkin tänne, toivottavasti se ei haittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justuskin nukahti heti kun Mimosa oli lähtenyt :-D
      Ei haittaa, toivottavasti tämäkin postaus oli ok?

      Poista