lauantai 23. tammikuuta 2016

Synttäreitä ja agilityä

Kirjoittelu on jäänyt viime päivinä vähemmälle. Eilen saavutin täysi-ikäisyyden ja olin juhlistamassa sitä kaupungilla. Justus joutui olemaan yön ilman minua. Vanhempani kertoivat, kuinka poika ulvoi jokaista rasahdusta odottaen kotiin paluutani.


Muutenkin yö ilman turvallista omistajaa vaikutti levottomalta. Onneksi tänään poika pääsee taas nukkumaan sikeitä koiran unia kainalooni. Ulkona on onneksi huomattavasti lämpimämpi kuin viime aikoina on ollut. Nyt pääsemme taas lenkkeilemään poitsun kanssa tavalliseen tapaan :-)


En ole kirjoitellut agility-kuulumisista lähiaikoina. Olemme Justuksen kanssa nyt oikeassa viikkoryhmässä, eli kyseessä ei ole enää mikään pentujen ryhmä. Olemme alkaneet pikkuhiljaa tekemään rataa, vaikka jokaisella treenikerralla aloitamme tekemällä rataan valmistavia harjotteita.


Uusi agility-ryhmämme vaikuttaa mukavalta, vaikka ketään koirista ei ole päästetty haistelemaan Justusta. Taitaa olla melko yleinen ilmiö, ettei treeneissä leikitä toisten koirien kanssa?

2 kommenttia:

  1. Äää, voisitko vaihtaa fonttia? :-D Tää on nätin näköstä mut joudun kopioimaan tekstit wordiin ja lukemaan siellä, kun tän kaunokirjotuksen lukeminen on niiiin hidasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Voin kyllä vaihtaa piakkoin :-)

      Poista