lauantai 16. huhtikuuta 2016

Helppo hymyillä

Pääsin vihdoin inssistä läpi, jihuu! Huomenna suuntaamme yhteislenkille Merin ja Mimosan kanssa. Jännittää vähän, koska ajan ekaa kertaa autolla ihan yksin. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin. En malta odottaa, kun pääsemme ajelemaan agilityyn kahdestaan. Lisäksi voimme käydä muuallakin lenkkeilemässä, kun aina vaan omilla kotikulmilla.


Ostin tänään Justukselle matkahäkin. Myin edellisen Tori.fi sivustolla, koska se oli liian iso. Uusi häkki sen sijaan taitaa olla vähän liian pieni. Luultavasti joudun käydä vaihtamassa sen kokoa isompaan, koska herralla oli vaikeuksia päästä häkkiin sisälle. Huomenna testataan, tuleeko kyseisen häkin kanssa matkustamisesta mitään, vai täytyykö se käydä vaihtamassa.


Menemme siis Merin ja Mimosan kanssa lenkkeilemään koti-paikkakuntani lenkkipoluille. On ihanaa katsella kun Justus ja Mimosa leikkivät yhdessä. Koiruudet sopivat hirmu hyvin yhteen, varsinkin, kun Mimosa on tyttö ja Justus poika. Muille pojille Justus nimittäin saattaa hieman ärhennellä, mutta tytöistä se tykkää kovasti.

2 kommenttia:

  1. Jee mahtavaa, että meni läpi!! Ja suloinen Justus tuossa ekassa kuvassa :) Meillä kans oli hirveän hankala löytää sopivaa kevythäkkiä Kertulle. Parikin kertaa piti vaihtaa, kun eka oli pieni, sitten iso ja lopulta otettiin ihan eri merkkinen, joka oli tavallaan "välikoko" niistä edellisistä. Mutta testaamallahan se tosiaan selviää ja ehkä mieluummin liian iso kuin liian pieni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon kyllä innoissani :-) !
      Hyvä etten ole sitten ainoa joka on häkin kanssa joutunut taistelemaan.. Muuten se liian iso olisi voinut ollakkin ihan hyvä, mutta se ei vaan meinannut mahtua meijän autoon :-D

      Poista