perjantai 8. huhtikuuta 2016

Spring is coming

Kevät etenee kovaa vauhtia. Näin jo viikko sitten ensimmäisen leskenlehden tien poskessa. Muistaakohan Justus vielä millaista on kesällä. Ainakaan keväästä se ei taida muistaa, kun oli vielä niin pieni. Tai en tiedä muistaako koirat yleensäkkään mitään.


Viime viikkoina lumien sulettua on tullut taas kunnon rapakelit. Herran tassuihin tarttuu mukavasti savea hiekkaisilta teiltä, joita talomme läheisyydessä on. Lähes joka ulkoilun jälkeen saan kiikuttaa Justuksen suihkuun tassun pesulle. Pesuhuoneen lattia on aivan hiekassa jokaisen pesun jälkeen.


Olen ollut jo kaksi kertaa inssissä, mutta en ole päässyt läpi. Jännitys on aina pilannut suoritukseni. Olisi jo ihanaa päästä ajelemaan Justus kyydissä agility-treeneihin. Luin netistä Hurttahuoneen järjestämästä koira-leiristä. En ole vielä ilmottautunut, kun en oikein tiedä haluaisinko mennä sinne. Yläikärajana leirillä on 18-vuotta eli olisin luultavasti vanhin leirillä.


Justus on tavalliseen tapaansa syönyt hyvin, lenkkeillyt ja nukkunut makeita koiran unia. Mikäs sillä kesää odotellessa. Hieman pettyneeltä poitsu vaikutti, kun eräänä päivänä ulkona ei enää ollutkaan lunta, josta tehdä lumipalloja. Pallojen perässä juokseminen kun tuntuu olevan maailman parasta hommaa. Ehkä vaihdamme nyt lumipallot tavallisiin palloihin.

2 kommenttia:

  1. Voi reppana Justus, kun lumi oli sulanut... :D Kerttu on myös ihan hulluna lumipalloihin ja jaksaisi varmaan loputtomiin juosta niiden perässä. Meillä on vielä yksi kasa lunta takapihalla niin saa vielä jonkin aikaa siitä heitettyä ;)

    Voi harmi, ettei inssi mennyt vieläkään läpi! Tuo jännitys on kyllä paha, mua kans jännitti ihan sikana ja osittain sen ja osittain ylinopeuden takia mäkin pääsin vasta toisella. Mutta paljon tsemppiä seuraavaan, on sit niin ihanaa kun saa vapaasti kulkea koiraharrastuksiin ja muihin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ärsyttää kun en päässyt läpi :-( Toivotaan, että seuraava menee paremmin. Odotan kyllä innolla vapaata kulkemista ;-)

      Poista